Coescolars

Com ja sabeu, l’AMPA organitza les activitats coescolars del centre. Cada curs us fem arribar els tríptics amb la informació i les preinscripcions per a les activitats coescolars proposades per el curs següent.

El mes de juny s’obre un període de preinscripció, que permet estimar el número d’alumnes interessats en les diverses activitats. Recordeu que per a realitzar cada activitat cal un mínim d’alumnes inscrits/es.

A l’inici del curs es torna a obrir el període de preinscripcions, per poder iniciar les coescolars el mes d’octubre. Recordeu que per tal d’inscriure’s s’ha de ser soci de l’AMPA i estar al corrent del pagament de les quotes. Tanmateix les famílies no sòcies es poden inscriure, però no disposaran de descompte en les activitats.

Les activitats comencen a inicis del mes d’octubre i finalitzen al mitjans de juny, quan comença l’horari intensiu a l’escola. L’AMPA es reserva el dret a anul·lar o modificar els horaris en funció de la demanda.
Els responsables de l’activitat recolliran els alumnes més petits a la sortida del menjador per les activitats de 14h a 15h i a classe o al pati de l’escola  per les activitats de 17h a 18:00 o 18:30h, depenen de l’activitat.

Les altes i baixes que es produeixin durant el curs, s’han de fer arribar abans del dia 20 del mes anterior a la baixa/alta, per escrit a la bústia de l’AMPA (dins del pati cobert al costat de P2) o per correu electrònic a: info@ampafedacmanresa.org

Psico-Dance

Aplega un seguit de disciplines de ball sorgides de les darreres tendències i moviments artístics..Objectius:…

Multiesports

Activitat d’iniciació als esports col·lectius a través del desenvolupament d’habilitats bàsiques i jocs pre-esportius.Objectiu: treballar…

Kàrate

Millora l’autoestima dels alumnes, el karate dona energia a l’organisme, també ajuda a millorar la…

Bàsquet

El bàsquet cuida i protegeix el sistema cardiovascular, estimula el creixement de la massa osea…

Ordinografia-informàtica

Aprenentatge progressiu de l’ús del teclat d’ordinador per al posterior aprofundiments en l’ús d’ordinadors personals…

Voleibol

Beneficis: Augmenta les capacitats motores, millora la capacitat de reacció i de realitzar moviments ràpids…

1 2 3