Activitats coescolars d'esports curs 2016-17

Us presentem les activitats coescolars organitzades per la comissió d'esports de l'AMPA per al curs 2016-17.

CAL TENIR EN  COMPTE QUE:

  • Les activitats començaran la primera setmana d'octubre. Si hi ha alguna modificació en el calendari d'inici d'alguna activitat s'us avisarà amb antelació. 
  • Els grups hauran de ser d'un mínim de 6 alumnes per tal de dur a terme l'activitat.
  • Per aquest curs us donem l'opció de crear-vos l'activitat que ens demaneu. SI son un grup de pares i mares o de un mínim de 6 nens o nenes, i teniu la idea d'alguna activitat que no oferim, us podeu posar en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de muntar-la i d'incorporar un monitor.
  • Els jugadors dels esports de competició caldrà que paguin, a principi de curs, una quantitat en concepte de fitxa esportiva i assegurança mèdica, que cobrirà al nen/a per durant tot el curs. Al seu moment s'avisarà als pares de l'import exacte. que serà establert per la institució organitzadora de la competició i es pagarà en una quota addicional a les quotes mensuals de l'activitat. 
  • Per aquest curs, s'ha afegit la possibilitat que les famílies que no són sòcies de l'AMPA puguin participar i gaudir de les activitats coescolars amb una quota mensual especial.
  • En cas de donar-se de baixa d'una activitat caldrà informar a l'oficina de l'AMPA (sala Sant Jordí) o mitjançant el correu electrònic abans del dia 20 del mes anterior al que cessarà l'activitat. En cas contrari es cobrarà la quota del mes.
Vist: 400

"Tot està per fer i tot és possible." Miquel Martí i Pol