Activitats coescolars per a pares, mares i mestres

Per al curs 2014-2015 us hem preparat algunes activitats coescolars per als pares i mares d'alumnes de l'escola.  Ens agradaria molt que hi prenguéssiu part i que compartíssiu les vostres activitats extra-laborals  amb nosaltres. Perquè els pares també ens mereixem passar-nos-ho bé una estona mentre fem pinya a l'escola.

Els horaris seran modificables segons la disponibilitat i demanda dels usuaris.  Els grups hauran de ser un mínim de 6 persones per iniciar l'activitat. També us donem l'opció de crear-vos l'activitat  que ens demaneu.  Si sou un  grup de com a mínim 6 pares o mares i teniu alguna proposa d'activitat us podeu posar en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de munta-ho i d'incorporar un monitor.


 

Zumba

La ZUMBA consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil de seguir-la i no cal una preparació física prèvia. Lae Zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida.

Horari: Dimecres de 20h a 21h.
Responsable de l'activitat: A concretar

 

A la festa del Pare Coll 2014 unes mares i unes alumnes van fer una masterclass de Zumba. Va ser d'allò més divertit!

Futbol sala i bàsquet

Si us agrada el futbol sala o el bàsquet aquesta és la vostra! Ens agradaria iniciar una nova activitat dirigida als pares ( i també mares si volen) per tal de formar un grupet que vingués a practicar el futbol sala o el bàsquet, o ambdues coses a les instal·lacions de l'escola almenys un cop per setmana.  No cal un nivell previ ja que tots som aficionats amb més ganes que habilitats. La idea és suar una mica i gaudir fent esport.

L'activitat la dirigirà un monitor que us ajudarà a millorar el vostre joc i estil.

Horari:  Futbol sala (dimarts de 20h a 21:15h), bàsquet (dijous de 20h a 21:15h).
Responsable de l'activitat: A concretar

Tai txi

El Tai Txi és meditació en moviment. Utilitza moviments continus i circulars, suaus i relaxats, en un procés que genera l'augment de la sensació de benestar corporal. Amb això s'aconsegueix un alt estat de claredat mental i de relaxació. A les classes de Tai Txi s'ensenya a conèixer el propi equilibri i el que l'afecta, a reconèixer iguals dins dels altres, i l'estima del valor pràctic en la capacitat de moderar comportaments extrems i l'actitud en els nivells mentals i físics. Les classes seran guiades per un monitor especialista.

Horari: Dijous de 20h a 21h.
Responsable de l'activitat: A concretar

Dansa del ventre

La dansa del ventre posseïx una dimensió terapèutica i espiritual que es remunta a un passat llunyà, quan es practicava en els temples sagrats d'Egipte i de l'Índia. El desbloqueig de tensions i emocions i l'aproximació de la dona a la seva pròpia identitat, són alguns dels beneficis que aporta. Les classes seran guiades per un monitor especialista.

Horari: Dilluns de 20h a 21h.
Responsable de l'activitat: A concretar

"Tot està per fer i tot és possible." Miquel Martí i Pol